Diensten

Revine levert diensten zoals het bouwen, onderhouden en hosten van websites door heel Nederland. Hiernaast levert Revine ook diensten m.b.t. e-mail marketing. Hier kunt u bijvoorbeeld denken aan het bouwen van e-mail nieuwsbrieven en e-mail templates.

Overzicht pakketten

De pakketten die u bij Revine kunt kiezen zijn in twee hoofdpakketten verdeeld en die zijn onderverdeeld in drie subpakketten. De pakketten zijn hieronder te bekijken.

1. Website pakket

Pakket website bouwen

Een website bouwen lijkt heel eenvoudig, maar er komt veel meer bij kijken dan alleen wat teksten en foto's. De website wordt namelijk gebouwd door code, deze code heet HTML, PHP en CSS. Revine is gespecialiseerd in het bouwen van websites.

Pakket website onderhouden

Websites kunt u op verschillende manieren onderhouden. U kunt bijvoorbeeld Revine het onderhoud laten doen, maar u kunt het ook eenvoudig zelf onderhouden.

Pakket website hosten

Om een website te hosten heeft u een server nodig, dit kan heel eenvoudig bij Revine. Bent u al in bezit van een website, maar u wilt een goedkopere hosting en/of website? Vraag dan een offerte aan!

2. E-mail pakket

Pakket e-mail marketing

E-mail marketing wordt gebruikt om commerciële of fondsenwervende boodschappen naar een doelgroep te sturen. Het is belangrijk dat de e-mail berichten (ook wel nieuwsbrieven genoemd) er goed uit komen te zien.

Pakket e-mail nieuwsbrieven

E-mail nieuwsbrieven kunnen veel geld opleveren. Revine maakt nieuwsbrieven geoptimaliseerd voor elke mobiele apparaat, PC of Mac. Wanneer dit namelijk niet zo is verliest u klanten.

Pakket e-mail templates

E-mail templates zijn handig om snel een basis te hebben voor een nieuwsbrief. U hoeft hierdoor niet zelf een nieuwsbrief te laten ontwerpen en/of bouwen. Hierdoor kunt u snel en gemakkelijk een nieuwsbrief verzenden.


Freelance / ZZP

Wilt u Revine inhuren als freelancer of ZZP'er?

Heeft u interesse om Roy in te huren als freelancer? Neem contact met mij op of download mijn CV.

Eigen projecten

Goeiedagknaller.nl

Een dagknaller/dagaanbiedingen website, waar elke dag nieuwe aanbiedingen op vermeld staan. Neem een kijkje op goeiedagknaller.nl

Nieuwsbrief

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief van Revine.

E-mailadres:

Laatste blog-posts

Weblog categoriën