Nieuwe website bij een nieuwe huisstijl

Geschreven door Roy Meijerman op 01-09-2014. Categorie: Website updates

Een nieuwe website bij een nieuwe huisstijl. Met trots lanceer ik mijn nieuwe website! De website ziet er strak en simpel uit. Precies zoals ik het voor mij zag.

De layout/template heb ik zelf ontworpen. Zaken moeten snel & gemakkelijk te vinden zijn en het moet er mooi uitzien. Waar ik zelf een groot voorstander van ben. Mensen willen graag een beleving als zij op een website komen. Ik hoop dat ik dit bereikt heb.

De website is daarnaast ook nog eens responsief, dat wil zeggen, dat hij ook duidelijk op mobiele devices te bekijken is en anders wordt weergegeven. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van het Bootstrap framework, dit is gemakkelijk te implementeren en je kunt er gemakkelijk mee uit de voeten.

Er zijn nu ook meerdere pagina's beschikbaar, zoals de blog pagina. Hierop vertel ik meer over Revine en geef ik meer informatie over websites en e-mail marketing.

Op de pagina diensten vindt u alle diensten die ik lever en op de pagina portfolio vindt u al 't werk die ik al eens heb geleverd.

Heeft u nog op- of aanmerkingen?


Reageer hier:

Nieuwsbrief

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief van Revine.

E-mailadres:

Laatste blog-posts

Weblog categoriën